Nyberg race camp säsongen 2017/2018

Var god läs Ansvar och säkerhet för viktig information om lägerverksamheten.En ny säsong med läger i Åre/Duved är nu planerad. Vi har ett liknade upplägg som förra året. En ändring som vi har gjort är att vi nu har infört en bokningsavgift på 500 kr. Regler för bokning:

”Denna sida fungerar bäst att läsa i dator. I plattan och mobilen finns det risk att inte hela texten syns. Om du har problem att läsa hela informationen – klicka på respektive lägers namn så får du upp informationen i eget fönster.”

Camp Datum Plats Grupp Inriktning Video Pass Pris Boka
Slalomcamp 1-3 dec Duved U12-U14 SL  ja 7 2150.- Boka, reservlista
 Duved, 3 dagar. 6 skidpass och en videogenomgång. Lägret blir med banåkning och ett av passen med styrd friåkning och övningar. Inriktning: Slalom, Teknik. Slalomträningen blir med B-käpp, anpassade för U12 och U14, vill U16 åkare vara med går det bra. 13 sep. uppdatering. ÖFS ska arrangera en FIS-tävling i Duved den här helgen, vi kommer behöva anpassa oss efter tävlingen, men vi har blivit lovad av Skistar att kunna köra lägret, det kan bli tider på morgon eller kväll.
Västalpin Luciacamp 7-10 dec Duved U12-U16 SL,GS ja 9
Klubbläger för Västalpin, Duved, 4 dagar, 8 skidpass och en videogenomgång. Vi har tillgång till en bana och kan därför bara ta emot åkare från Väst alpin. Bokning för Väst alpin åkare görs via er klubb. Lägret blir med banåkning i Slalom, Storslalom, styrd friåkning och övningar. Slalomträningen blir med B-käpp.
Storslalomcamp 15-17 dec Duved U12,U14,U16 GS Ja 7 2150.- Boka, reservlista
Fullbokat, anmälan till reservlista! Träningen bedrivs i Duved, 3 dagar med 6 skidpass och en videogenomgång. Ett av passen blir med styrd friåkning med övningar. även teknik i bana och att styra svängväxel.  Pris: 2150 kr.
Fischerförjulscamp 21-23 dec Duved/Åre U12-U16 SL,GS  ja 7 2150.- Boka, reservlista
Fullbokat, anmälan till reservlista! Duved/Åre, 3 dagar med 6 skidpass och en videogenomgång. Slalom och Storslalomträning med planen att vi ska träna i Störtloppet men också i Hamrebacken. Skidteknik och analys och få konkreta mål som vi kan jobba vidare på inför jullägret. Vi planerar för att köra detta med två banor och uppdelade grupper. Slalomträningen blir med B-käpp. Här kommer det finnas möjlighet att testa skidor, Fischer finns på plats.
Mellandagscamp U12 26-31 dec Duved U12 SL,GS,SG ja 7 2400.- Ingen bokning
Grupp U12, fullbokat, tyvärr ingen plats till reservlista. Duved, 6 dagar med 6 skidpass och en videogenomgång. Inriktning: Slalom, Storslalom och Super-G. Samma upplägget som förra året, Skistar har under vissa högsäsongsveckor begränsat ytorna vid dagtidsträning. I Hamrebacken får det vara en bana dagtid och vi är glada att Nyberg race camp har fått den. Med den begränsade ytan låter vi varje grupp få ett pass/dag, då får fler åkare chansen att träna. Vi kör träningen på tre olika tider, ni får två morgonpass med Super-G 7-9, två pass 9:30 – 11:30 och två pass 13-15 under sex dagar.
Mellandagscamp U14 26-31 dec Duved U14 SL,GS,SG ja 7 2400.- Ingen bokning
Grupp U14 fullbokat, tyvärr ingen plats till reservlista. Duved, 6 dagar med 6 skidpass och en videogenomgång. Inriktning: Slalom, Storslalom och Super-G. Samma upplägg som förra året, Skistar har under vissa högsäsongsveckor begränsat ytorna vid dagtidsträning. I Hamrebacken får det vara en bana dagtid och den har Nyberg race camp. Med den begränsade ytan låter vi varje grupp få ett pass/dag, då får fler åkare chansen att träna. Vi kör träningen på tre olika tider, ni får två morgonpass med Super-G 7-9, två pass 9:30 – 11:30 och två pass 13-15 under sex dagar.
Mellandagscamp U16 26-31 dec Duved U16+jun. SL,GS,SG ja 7 2400.- Boka, reservlista
Fullbokat, anmälan till reservlista. Duved, 6 dagar med 6 skidpass och en videogenomgång. Inriktning: Slalom, Storslalom och Super-G. Samma upplägg som förra året, Skistar har under vissa högsäsongsveckor begränsat ytorna vid dagtidsträning. I Hamrebacken får det vara en bana dagtid och vi är glada att Nyberg race camp har fått den. Med den begränsade ytan låter vi varje grupp få ett pass/dag, då får fler åkare chansen att träna. Vi kör träningen på tre olika tider, ni får två morgonpass med Super-G 7-9, två pass 9:30 – 11:30 och två pass 13-15 under sex dagar.
 Nyårscamp U12 2,3 jan Duved  U12  Sl, GS Nej  2 800.- Ingen bokning
Grupp U12 fullbokat,tyvärr ingen plats till reservlista. 2 dagar med 2 skidpass. Samma upplägg som Mellandagscamp. Vi kör banåkning, en dag Slalom och en dag Storslalom. Detta två dagarsläger är tänkt som en bra uppladdning inför tävlingssäsongen eller till Vemdalsslalomen. Bra insats och roligt i backen, känna glädje för att få börja tävla. Kan bli tidtagning för dem som vill. Tre grupper och varje grupp får ett pass/dag.
Nyårscamp U14 2,3 jan Duved U14 Sl, GS Nej  2 800.- Boka, reservlista
Grupp U14 fullbokat, anmälan till reservlista. Duved/Åre, 2 dagar med 2 skidpass. Samma upplägg som Mellandagscamp. Vi kör banåkning, en dag Slalom och en dag Storslalom. Detta två dagarsläger är tänkt som en bra uppladdning inför tävlingssäsongen eller till Vemdalsslalomen. Bra insats och roligt i backen, känna glädje för att få börja tävla. Kan bli tidtagning för dem som vill. Tre grupper och varje grupp får ett pass/dag.
Nyårscamp U16 2,3 jan Duved U14 Sl, GS Nej  2 800.- Boka
Grupp U16, vi har nu några platser. Duved/Åre, 2 dagar med 2 skidpass. Samma upplägg som Mellandagscamp. Vi kör banåkning, en dag Slalom och en dag Storslalom. Detta två dagarsläger är tänkt som en bra uppladdning inför tävlingssäsongen eller till Vemdalsslalomen. Bra insats och roligt i backen, känna glädje för att få börja tävla. Kan bli tidtagning för dem som vill. Tre grupper och varje grupp får ett pass/dag.
Sportlovscamp V7 12-15 feb Åre U12-U14 SL,GS ja 9 2500.- Boka
Åre 4 dagar med 8 skidpass och en videogenomgång. Vi har som mål att kunna köra all träning i Åre, med Slalom och  Storslalom . Slalomträningen blir med B-käpp, anpassade för U12 och U14, vill U16 åkare vara med går det bra.
Speedcamp 24,25 feb Duved/Åre U14, U16 Fart Ja 5 1700.- Ingen bokning
Fullbokat, tyvärr ingen plats till reservlista! Två dagar med Fartträning. Vi har inte helt klart om vi kommer kunna vara i Störtloppet, annars blir det i Träningsbacken. Vi kör då från toppen – puckelstart. Vi börjar med Super-G på lördag. Målsättningen är att vi på söndag känner oss trygga och kan dra ut avstånden och köra mer likt störtlopp.
Sportlovscamp v9 U12 26-3 mars Duved U12 SL,GS,SG ja 7 2400.- Ingen bokning
Fullbokat, tyvärr ingen plats till reservlista.. Duved, 6 dagar med 6 skidpass och en videogenomgång. Inriktning: Slalom, Storslalom och Super-G. Samma upplägg som förra året, Skistar har under vissa högsäsongsveckor begränsat ytorna vid dagtidsträning. I Hamrebacken får det vara en bana dagtid och vi är glada att Nyberg race camp har fått den. Med den begränsade ytan låter vi varje grupp få ett pass/dag, då får fler åkare chansen att träna. Vi kör träningen på tre olika tider, ni får två morgonpass med Super-G 06:45 – 08:45, två pass 9:30 – 11:30 och två pass 13-15 under sex dagar.
Sportlovscamp v9 U14 26-3 mars Duved U14 SL,GS,SG ja 7 2400.- Boka, reservlista
Fullbokat, tyvärr ingen bokning till reservlista. Duved, 6 dagar med 6 skidpass och en videogenomgång. Inriktning: Slalom, Storslalom och Super-G. Samma upplägg som förra året, Skistar har under vissa högsäsongsveckor begränsat ytorna vid dagtidsträning. I Hamrebacken får det vara en bana dagtid och vi är glada att Nyberg race camp har fått den. Med den begränsade ytan låter vi varje grupp få ett pass/dag, då får fler åkare chansen att träna. Vi kör träningen på tre olika tider, ni får två morgonpass med Super-G 06:45 – 08:45, två pass 9:30 – 11:30 och två pass 13-15 under sex dagar.
Sportlovscamp v9 U16  26-3 mars Duved U16+jun. SL,GS,SG ja 7 2400.- Boka,reservlista
Fullbokat, anmälan till reservlista! Duved, 6 dagar med 6 skidpass och en videogenomgång. Inriktning: Slalom, Storslalom och Super-G. Samma upplägg som förra året, Skistar har under vissa högsäsongsveckor begränsat ytorna vid dagtidsträning. I Hamrebacken får det vara en bana dagtid och vi är glada att Nyberg race camp har fått den. Med den begränsade ytan låter vi varje grupp få ett pass/dag, då får fler åkare chansen att träna. Vi kör träningen på tre olika tider, ni får två morgonpass med Super-G 06:45 – 08:45, två pass 9:30 – 11:30 och två pass 13-15 under sex dagar.
Sportlovscamp v10 5-7 mars Duved U12-U14 SL,GS,SG ja 7 2150.- Boka, reservlista
Fullbokat, anmälan till reservlista. Duved, 3 dagar med 6 skidpass och en videogenomgång. Lägret blir med banåkning i Slalom, Storslalom och Super-G. Slalomträningen blir med B-käpp, anpassade för U12 och U14, vill U16 åkare vara med går det bra.
Guldhjälmslägret  3-5 april Duved Grupp 1 – 4 fart ja 7 2300.- Ingen bokning
 Obs! Alla grupper är fullbokade, tyvärr ingen plats på reservlista. Duved, 3 dagar, 6 pass och en videogenomgång. Traditionella fartlägret där vi tränar Super-G och Störtlopp. Vi övar på att hoppa, få en bra fartställning och åka i terrängvågor som förberedelser inför Guldhjälmen. I bokaformuläret har vi fyra grupper som man kan anmäla till. Anmäl direkt till den grupp som passar in för din åkare, vi siktar på att köra fyra grupper. Alla grupper har då morgonpass, 06:30 – 08:45, under dagen kör vi ett pass/grupp och en dag med videoanalys.

Tidsschema

Detaljerad information om tid och plats och övrig information för lägret skickas i ett mail till bokade åkare ca 2 veckor före lägerstart.

Betalningsinformation

Lägren bokas via vår hemsida nybergracecamp.se. På fliken ”läger” ser ni vårt utbud. Intresset för lägren är stort och det har gjort att många läger har blivit fullbokade. Vi har tidigare inte haft någon bokningsavgift men vi kommer att införa det i år. Det blir en kostnad på 500 kr som ska betalas inom 10 dagar från att bokningen görs. Den avgiften går inte att få tillbaka om ni senare behöver avboka lägret. Att avboka ett läger gör man genom att skicka ett mail till fredrik@nybergracecamp.se, det räcker inte med att låta bli att betala bokningsavgiften. Resterande lägerkostnad betalas senast 30 dagar innan lägerstart. Vill man betala både boknings- lägeravgift i samband med bokningen sätter man in hela summan på BG 290-2500 och uppger vilket läger de avser och vilken åkare det rör och ålder. Vid bokning senare än 30 dagar innan lägerstart betalas hela kostnaden inom 10 dagar.

Vid avbokning tidigare än 30 dagar före lägerstart återbetalas inbetalt belopp förutom bokningsavgiften på 500 kr. Skulle avbokningen ske senare betalar vi tillbaka halva lägerkostnaden exkl. bokningsavgiften. För bokade åkare som inte kommer och inte har avbokat sin plats debiteras hela lägeravgiften. Vid påminnelse om inbetalning efter lägret debiteras en administrativ avgift på 250 kr.

Planering

Med reservation för ändring. Snötillgång, väder, backtillgång och antal anmälda på lägren kan göra att vi behöver göra ändringar i planeringen. Vår ambition är att ni ska få en härlig upplevelse med bra träning. Åre arrangerar VM 2019 och landslaget planerar att köra mycket träning i Störtloppet.

Bokningsbekräftelse

När ni gör er bokning ska det komma ett mail som bekräftar det. Bekräftelsen skickas endast till den första adressen som ni fyller i, E-post.

Comments are closed.