Läger 22-23

2022-2023

Vi har flyttat merparten av våra läger till Storlien, det ligger 52 km väster om Duved. Där har vi tillgång till en fin backe, den har 190 m fallhöjd och innehåller mycket terräng, den spärras av för oss och vi får träna dagtid.

Var god läs Ansvar och säkerhet för viktig information om lägerverksamheten och våra bokningsregler Boka/avboka.

Tidsschema/bokningsbekräftelse

Detaljerad information om var vi möts, träningstider m.m. skickas till den mailadresser som uppges vid er  bokning, det mailet kommer ca 10 dagar före lägerstart. Bekräftelsen på er bokning skickas direkt till  mailadress ni uppger i formuläret, ”E-post bokningsbekräftelse”

Planering

Med reservation för ändring. Snötillgång, väder, backtillgång och antal anmälda på lägren kan göra att vi behöver ändra i planeringen. Vår ambition är att ni ska få en härlig upplevelse med bra träning.

Telefon/Dator

Denna sida fungerar bäst att läsa i dator. I plattan och mobilen finns det risk att inte hela texten syns. Om du har problem att läsa hela sidan med informationen – ”klicka på respektive lägers namn så får du upp informationen i eget fönster.”

Camp Datum Plats Grupp Inriktning Video Pass Pris Boka
Mellandagscamp 1 26-28 dec Storlien U12, U14 Sl, GS ja 7 2750.- Snöbrist/inställt
Storlien, 3 dagar, 6 skidpass och en videogenomgång. Inriktning: Storslalom, Slalom. Vi kör träning i en grupp, lägret blir med banåkning och behövs det kommer vi lägga in några friåk med övningar. Vi fokuserar på balans och position, hur vi får svängväxeln med stark stöd.
Mellandagscamp 2 29-31 dec Storlien U16+jun. Sl, GS Ja 7 2750.- Snöbrist/inställt
Storlien,  3 dagar med 6 skidpass och en videogenomgång. Vi kör både slalom och storslalom på detta läger och jobbar med teknik och fart i båda grenarna.  Vi kör träningen i en grupp.
AETslalomcamp  3-5 jan Sundsvall FIS SL  ja 6 2750.- Boka
Sundsvall på Södra berget med 3 dagar och 5 skidpass och en videogenomgång. Det blir ett renodlat slalomlägret med förberedelser till AET tävlingarna och vi kör med en grupp.
Only16camp 14-17 feb Storklinten U16 SL, GS ja 8 3150.- Boka
Storklinten, Boden 4 dagar med 7 skidpass och en videogenomgång. Vi kör både Slalom och Storslalom och förbereder oss på plats inför tävlingarna till helgen, med en grupp.
Sportlovscamp vecka 9 27 feb.-1 mars Storlien U12, U14 SL, GS ja 7 2750.- Boka
Storlien, 3dagar med 6 skidpass och en videogenomgång. Vi kommer jobba med både teknik och fart i omväxlande banor i slalom och storslalom. Träningen är i en grupp.

Comments are closed.